Kako ste otkrili pro wrestling?

Za sve druge wrestling stvari
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la DVW »

Nismo o ovome pričali ja mislim. Uglavnom kako ste otkrili za profesionalno hrvanje? Kako ste saznali za to? Šta ste prvo gledali?

Kod mene je to bilo ovako. Prvi put sam 2006 ugledao SmackDown na TV-u. Dobro se sjećam da je bila scena kad Batista spašava Reya od Great Khalija koji mu je stisnuo glavu. Tad me to oduševilo, ali nisam gledao više niti sam znao šta sam to vidio do tri godine kasnije. Pred SummerSlam 2009 prijatelj mi spomene da će gledati neke kečere. Pitam ga šta je to i na internetu mi je našao slike. Objasnio da je taj PPV u nedjelju i da ga ujutru mogu pogledati na netu. Tako je i bilo i moj prvi match je bio Rey vs Dolph Ziggler za IC titulu. SummerSlam sam pogledao čitav i najviše mi se svidio Rey jer sam jedino njega vidio ranije. Te sedmice sam naletio i na SD kad je CM Punk penzionisao Jeffa u onom Steel Cage matchu. Bio sam uzbuđen zbog tog matcha jer je njihov TLC match na mene ostavio utisak.

I tad je opet nastalo zatišje. Neko vrijeme ništa da bi pred kraj godine OBN počeo emitovati kečere. Raw sam gledao tamo, prvi main event bio DX i Vince protiv Randya, Codya i Teda, SD na netu i ništa nisam propuštao. Shvatao sam to preozbiljno, da je scriptano sam saznao na jednoj Facebook stranici nešto kasnije. Navijao sam ko kreten. Šta da vam kažem devet je to godina ipak. Nedovoljno. Tek na forumima sam počeo razumjeti šta ja to zapravo gledam, počeo komentarisati, gledati starije klipove i matcheve, itd. WWE mi je reći ću postao navika i zato ga i dan danas gledam i koliko god mi nekad bilo mrsko želim ga gledati. Uđu kečeri pod kožu šta god neko rekao.
ante
Rank 11
Rank 11
Postovi: 5449
Pridružen/a: 06 ožu 2017, 15:23
7
Lokacija: Odžak, BiH
O meni: Spiritualni lider JAS-a
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la ante »

1. Negdje oko 2007/2008 cca preko rodjaka iz Njemacke, bas se sjecam da sam igrao neku njegovu igru na PS Portable.
2. Kratko vrijeme sam gledao reprize s tatom na OBN-u.

Prva igra je bila SvR 2008, sati i sati provedeni tu. Kombiniraj to troje i eto ga, ali generalno sam poceo pratit zbog igri. Fan sam postao negdje oko 2010, mada je to ispocetka uglavnom bilo citanje vijesti na wwe.com, rezultati i takve stvari. Kako se internet poboljsavao i kako sam pronalazio streaming stranice, poceo sam lagano pratit WWE, onako casual, ne svaki tjedan, ali sam uvijek bio upucen u to sto se dogadjalo. Jos jedan vazan dogadjaj je bio kad sam napravio racun na Yahoo Answers wrestling section (veljaca 2012.), ubrzo nakon toga sam postao clan jednog e-feda ali dotad sam vec bio zaglibio u svijet hrvanja.
slika
Avatar
Maki
Rank 13
Rank 13
Postovi: 24859
Pridružen/a: 09 stu 2018, 15:24
5
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la Maki »

2010. pred WrestleManiu 26 sam čuo za kečere od nekih likova iz moje osnovne škole. Tada je OBN emitovao Raw pa sam tu počeo gledati i bilo mi je zanimljivo. Moj prvi PPV je bila upravo WM 26. Onda sam nastavio redovno gledati WWE čak i nakon što je u Modriči taj hype zamro. Gledao sam redovno sve do Capital Punishmenta 2011. Tada sam prestao, mada nisam imao neki razlog. Jednostavno sam poslije tog Capital Punishment PPV-a otišao na more i kad sam se vratio kući prestao sam gledati.

I onda nisam gledao sve do sredine 2012. kada sam počeo gledati TNA. No to nije dugo trajalo, odgledao sam Sacrifice i Slammiversary te godine no onda sam opet otišao na more i kad sam se vratio kući prestao sam gledati.

2013. i 2014. sam gledao samo WM.

Onda sam imao jednu dužu pauzu do 2015. kad sam počeo gledati NJPW. Prvi PPV mi je bio WrestleKingdom te godine. Onda sam to pratio sve do Invasion Attacka u aprilu. I tu sam stao.

Kečere sam ponovo počeo gledati tek 2017. Čuo sam da se WWE popravio i to dosta (što je kad sad pogledam bila laž) a i bilo mi je fascinantno što su sad neki likovi koje sam gledao u TNA (Styles, Samoa Joe) u WWEu i mislio sam: ma kad su oni tamo, mora da je bolje. Prvi PPV mi je bila WrestleMania 33. Onda sam do Crown Jewela 2018. redovno gledao sve WWE showove, uključujući i one nebitne kao 205 Live. Čak bih ponekad pogledao i Main Event. Nakon Crown Jewela i Lesnarovog 2. reigna kao Raw world championa, dojadio mi je main roster i odlučio sam gledati jedino NXT. Tako da sam od tada gledao samo NXT dok se AEW nije pojavio i od tada gledam NXT i AEW, mada eto pogledam i ponešto iz drugih promocija, ali samo main event mečeve.
Avatar
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
Postovi: 6715
Pridružen/a: 05 ožu 2017, 22:04
7
Lokacija: Požega
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la SwitchBlade »

Jedne večeri studenog 2011 godine sam šaltao po tv i naiđem na eurosport kanal,tada su prikazivali recapse tjednih wwe shovowa tj. Raw i SD i ja naletio igrom slučaja taman kada su prikazivalI tu emisiju.
Sjećam se da su prikazivali meč na SD između Codya i Ortona no dq je bio ako se ne varam i ja kao klinac naravno bio zadivljen s time,onda sam krenuo guglati malo o WWEu i polagano krenuo se upoznavati sa trenutnim likovima tada i učio o povijesti kompanije,tamo negdje pred WM 28 sam sazno da je sve skriptano no opet sam nastavio pratiti. :mrgreen:

Početkom 2014 godine uzeo sam najdužu stanku što se tiče prestanka gledanja WWE,najveći faktor toga je bio odlazak Punka jer njega sam tada bio jako gotivio.Vratio sam se ponovnom praćenju pred WM 31 i krajem 2015 godine krenuo lagano pratiti Impact.Nakon toga slijeda još jedna stanka negdje krajem 2016 godine no nije dugo trajalo,vratio se praćenju wrestlinga u siječnju 2017 kada sam čuo tada za nekog Okadu i Omegu haha i pogledao njihov meč na WK 11 i razmišlajm u sebi kako ja tek sad saznajem za NJPW,bilo me jako sramota i onda naravno krenuo i to pratiti,upoznao raspored njihov i pogledao mnogo mečeva koje sam propustio.2018 godine sam slabo pratio,ali All In event me vratio da pratim wrestling aktivnije,no opet sam pred kraj godine prestao,pa se vratio praćenju pred WM 35 i od tada do danas pratim aktivno wrestling što me baš iznenađuje,a i najviše zahvaljujući zbog AEWa tko zna da ih nema sigurno bih prestao općenito pratiti wrestling.
slika
Avatar
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10868
Pridružen/a: 25 stu 2016, 15:27
7
Lokacija: Zagreb
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Gledao sam Tekken 5 igrice.. whoops, video igre na YouTubeu, naravno gledao sam Anna Williams vs Nina Williams hihi, i sa strane bio video SvR 07 CAW Anna Williams vs Nina Williams i vidio sam isto borba, ali je u ringu s publikom pa sam mislio ovo neka nova verzija igre, i tak sam gledao tu SvR07 videe i naišao sam na prvi real life wrestling match, bio je to OVW Jillian Hall vs Victoria, i ostatak je HERstory. To je bilo negdje početkom 2008. godine ja bih rekao
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 15658
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Lokacija: Nova Gradiška
It’s my birthday
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la AlenB »

Bilo je to 2009. ili 2010. na OBN-u kad je bila epizoda Rawa na kojoj je gostovao Mike Tyson i u trenutku kad sam ja prebacio na OBN, taman je on nokautirao Jericha. I od tad sam se zainteresirao i istraživao i eto me sad gdje jesam
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23285
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Kao mali braća imali na kompjuteru WCW Nitro igru, tu je bia prvi dodir. Od tad bi ponekad gleda highlighte Stinga na YT-u ili uvatia nasumičnu epizodu SmackDowna kasno po noći na Eurosportu al nisam aktivno (tj skoro pa uopće) pratia. To je počelo tek kad je Sting potpisa za WWE.
slika
Avatar
Mary
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4830
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la Mary »

Citirati cu samu sebe s druge teme o istoj temi... :think: kako god...
Mary je napisao/la:QR_BBPOST Bozicni praznici, negdje oko 97/98. Stric s obitelji je bio kod nas u posjeti od nekih desetak dana. Bratic, stariji od mene sest /sedam godina skace od srece kada je ugledao da imamo Eurosport ili rtl2, ne mogu se sada sjetiti (oni ih tada u Austriji nisu imali) jer moze gledati Wrestling. Nisam to tada puno dozivljavala, ali u tih deset dana je on uspio sve ukucane zaraziti s Wrestlingom. Highlight je bilo cjelonocno gledanje starih showova za Novu Godinu (on nas je cuvao :mrgreen:).
Prestala sam nakon toga jer to nije nista za curice. :mrgreen:
Do oko 2008. kada sam slucajno na Eurosportu ugledala Johna Morrisona. Od tada ugl. sam gledala zbog njega i Edgea, kada je John napustio WWE i ja sam prestala gledati Wrestling.
Dok jedne veceri nisam ugledala Romana Reignsa. :lol: :lol:
Avatar
azo
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7305
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:03
7
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la azo »

OBN 2011 cini mi se Y2J & Big Show vs MvP i Mark Henry. Sjecam pitam starog (koji je davno bas davno gledao wrestling), sta je ovo, veli on meni neka glupost. Bome na kraju ja nastavih gledat tu glupost.
slika

“Be like a diamond, precious and rare, not like a stone, found everywhere.”
emirates
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9272
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la emirates »

Cini mi se da smo imali vec temu za ovo.

Moj prvi kontakt sa hrvanjem je bio nekad u 2002-2003 cini mi se kad je Evolution bio tu. Bio je neki njihov standardni 4v1 beatdown i mene je odbilo to sto nije fer :p
Poceo sam opet gledati u 2009 sa vecinom ostalih u toj generaciji.
slika
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Kako ste otkrili pro wrestling?

Post Postao/la DVW »

O tome sam i ja kontao. Prerovio sam i nisam je našao pa sam je zato i otvorio. :think:
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 18016
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Offline

Prvi kontakt sa wrestlingom

Post Postao/la Hangman98 »

Gledajuci interview Punka u kome spominje da je njegov prvi kontakt sa wrestlingom bio Piperovo razbijanje case o glavu, dosao sam na ideju da otvorim ovu temu. Koji je vas prvi dodir sa hrvanjem odnosno koji trenutak pamtite kao prvi koji ste ikad vidjeli na TV, a vezan je za wrestling?
slika
Avatar
The A-Lister (B.L.)
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17797
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
4
Lokacija: ZeGej
O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Offline

Re: Prvi kontakt sa wrestlingom

Post Postao/la The A-Lister (B.L.) »

Sjećam se da sam wrestling prvi put vidio na YT-u, a još prije toga me malo uveo prijatelj u to. Nije wrestling fan, al pokušavao mi je stalno pogodit RKO. Tek sam kasnije shvatio što je pokušavao.

Što sam točno vidio na YT-u? Bio je klip s 2015 Raw meča. Ne sjećam se kojeg ali bio je Cena.
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 18016
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Offline

Re: Prvi kontakt sa wrestlingom

Post Postao/la Hangman98 »

Moje prvo sjecanje je vjerovatno period kad je OBN televizija otkupila prava na prenos RAW-a u BIH, tako da mislim da je bio mec sa RAW-a cini mi se tag mec MVP & Mark Henry (nosili su iste crvene singlete, sa troslovnim natpisom na ledjima MVP i WSM). Ne mogu se sjetiti protivnicke ekipe.
slika
Avatar
lemonzoo
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3054
Pridružen/a: 19 tra 2020, 15:28
4
Status: Offline

Re: Prvi kontakt sa wrestlingom

Post Postao/la lemonzoo »

Prije rata ono što je išlo (vjerojatno) petkom iza Cartoon Networka. Ne sjećam se ničega.
Počeo sam ozbiljno pratiti kad se u WCW-u formirao nWo. Pa mi je crkla satelitska i nisam ni ispratio njegovu propast.
Poslije toga ne sjećam se što sam točno pratio, sjećam se da mi je bio upečatljiv Krispen Wah s onim kad napravi backhand protivniku po prsima. Ne znam kako se zove potez. Sjećam se i Chrisa Jericha s dugom kosom.
Uvijek u pravu.
Odgovori